Nieuws, Blog en Publicaties

De advocaten van Russell Advocaten schrijven geregeld over actuele juridische ontwikkelingen. Hieronder vindt u een overzicht van onze blogs, nieuwsbrieven, boeken en artikelen.

Lees meer

Uw advocaat

mr. Jan Dop
mr. Jan Dop
advocaat partner

Jan Dop staat nationale en internationale bedrijven bij in alle facetten van de dagelijkse bedrijfsvoering. Hij is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Hij werkt sinds 1995 als advocaat bij Russell, sinds 2011 als partner.
 

@: jan.dop@russell.nl
t: +31 20 301 55 55


De kerstborrels komen er weer aan: hoeveel drankjes kun je drinken?

Publicatiedatum: 20 december 2018

Russell Advocaten in Algemeen DagbladOp deze prangende vraag heeft onze partner en arbeidsrechtspecialist mr. Jan Dop in het Algemeen Dagblad van 12 december 2018 antwoord gegeven. In het interview wijst hij er op dat problemen op en na de borrels vaak het gevolg zijn van alcoholgebruik. Ook gaat hij in op de vraag of alcoholmisbruik reden voor ontslag kan zijn en wat er gedaan kan worden tegen een werknemer die zich ziek meldt, terwijl hij alleen maar een kater heeft.

Op onze website vindt u meer informatie over wat u als werkgever kunt doen tegen alcoholgebruik op het werk en hoe u kunt zorgen dat een bedrijfsfeest met alcohol een feest blijft. Ook kunt u contact met mr. Jan Dop opnemen per e-mail (jan.dop@russell.nl) of via het contactformulier hieronder:
 

Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.
 

Velden met een * zijn verplicht
jul
In de media | Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.