Second opinion

Russell Advocaten als het er echt om gaat

Wilt u bij belangrijke beslissingen advies van meer dan één advocaat, uw verkregen advies nog eens juridisch laten controleren of bent u niet tevreden over de aangedragen mogelijkheden en oplossingen, dan geeft Russell Advocaten u graag een second opinion. Wij beschikken over ruime ervaring in het oplossen van geschillen en over brede en diepgaande juridische kennis. Indien nodig doen wij daarbij een beroep op ons netwerk van externe specialisten. Zo weet u zeker waar u aan toe bent en wat uw opties zijn.

Terug naar diensten

Geschiedenis

Meer dan 75 jaar een betrouwbare partner voor nationale en internationale bedrijven.

Meer informatie

Identiteit en werkwijze

Betrokkenheid bij en optimale bereikbaarheid voor de cliënt zijn voor ons van groot belang. Daarom wordt een zaak altijd door twee advocaten behandeld.

Meer informatie

Ons team

Russell Advocaten biedt een deskundig en gevarieerd team van gespecialiseerde advocaten en juristen. Onze advocaten zijn expert in hun vak en altijd uw persoonlijke sparring partner. Maak kennis met ons team in Nederland en wereldwijd.

Meer informatie

Ons netwerk

Russell Advocaten beschikt over een internationaal netwerk van notarissen, fiscalisten, accountants, deurwaarders en adviseurs.

Meer informatie