Werken bij Russell Advocaten

Wij zijn altijd op zoek naar juridisch toptalent. Bij ons behandel je grote zaken in een kleine setting. Met de diepgang van de grote kantoren, maar zonder op te gaan in de massa.

Werken bij Russell Advocaten betekent werken in een professionele omgeving. Speerpunten zijn kwaliteit, gedrevenheid en collegialiteit.

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Iedereen is op hoog niveau met zijn vak bezig. Hierdoor dragen wij allemaal ons steentje bij aan het succes ten behoeve van de cliënten van Russell Advocaten: kwalitatief hoogstaande juridische dienstverlening. Opleiding en begeleiding zijn bij Russell Advocaten dan ook van groot belang.

Gedrevenheid is wat onze medewerkers gemeen hebben. Wij denken mee met onze cliënten en doen, waar nodig, graag iets extra’s voor hen. Iedereen heeft hart voor zijn/haar vak, is pro-actief en enthousiast.

Collegialiteit komt op verschillende manieren tot uiting binnen Russell Advocaten. Er wordt intensief samengewerkt (twee advocaten op één zaak), zowel binnen de verschillende afdelingen als tussen de afdelingen onderling. Respect en waardering voor ieders bijdrage aan het uiteindelijke resultaat kenmerken onze organisatie.

Het werk is intensief, maar er wordt ook aandacht besteed aan ontspanning. Niet alleen de gezamenlijke lunch, maar ook de kantoorborrels. Het resultaat is een prettige sfeer op kantoor.

arbeidsrecht

Vacatures

Russell Advocaten is altijd op zoek naar juridisch toptalent. Wij zijn een internationaal opererend advocatenkantoor dat vooral werkt voor ondernemers, overheden en vermogende particulieren. Bij ons behandel je grote zaken in een kleine setting. Met de diepgang van de grote kantoren, maar zonder op te gaan in de massa.

Vacatures
study-law_1920

Opleiding & Begeleiding

Wij stimuleren al onze medewerkers in hun ontwikkeling en bieden iedere medewerker de mogelijkheid om relevante cursussen en/of opleidingen te volgen. De advocaat-stagiaires volgen naast de verschillende interne opleidingsmogelijkheden de verplichte beroepsopleiding Advocatuur. Deze wordt extern verzorgd door de Nederlandse Orde van Advocaten. Russell Advocaten is door de Nederlandse Orde van Advocaten aangewezen als erkende onderwijsinstelling.

Tijdens je opleiding bij Russell Advocaten word je intensief begeleid, zowel wat betreft je juridisch inhoudelijke ontwikkeling als wat betreft je persoonlijke vorming. Op deze wijze kun je het beste uit jezelf en uit je opleiding halen.

Opleiding en begeleiding

Werken bij ons

Bij ons behandel je grote zaken in een kleine setting. Met de diepgang van de grote kantoren, maar zonder op te gaan in de massa.

Meer informatie

Opleiding & begeleiding

Wij stimuleren al onze medewerkers in hun ontwikkeling. Tijdens je opleiding bij Russell Advocaten word je intensief begeleid.

Meer informatie

Vacatures

Russell Advocaten is altijd op zoek naar juridisch toptalent. Kom jij ons team versterken?

Meer informatie

Direct solliciteren

Ben jij een juridisch toptalent en zoek je een uitdagende werkkring? Wil je je tanden zetten in gecompliceerde zaken en zichtbaar werken aan je ontwikkeling? Bekijk de openstaande vacatures of doe een open sollicitatie.

Vacatures