Geschiedenis

Uw vertrouwde advocaat en raadsman. Sinds 1943.

Russell Advocaten is opgericht in 1943 door mr. W.M.J. Russell. Het kantoor was oorspronkelijk gevestigd aan de Keizersgracht. Na tussenstops aan de Beethovenstraat en de Reimersbeek heeft het sinds 2019 een plek op de Zuidas aan de Antonio Vivaldistraat.

Vanaf het begin voert Russell Advocaten een brede civiele praktijk, met name voor het bedrijfsleven. De liefde voor kunst en de contacten in het diplomatieke circuit van de oprichter, zijn terug te vinden in onze specialismen kunst en recht en ambassades. Zijn zoons Paul (sinds 1976) en Reinier (sinds 1990) zijn samen met Jan Dop (sinds 1995) de huidige partners. Zij staan borg voor de goede reputatie die Russell Advocaten zich verworven heeft als adviseur van nationale en internationale ondernemers en werkgevers.

Geschiedenis

Meer dan 75 jaar een betrouwbare partner voor nationale en internationale bedrijven.

Meer informatie

Identiteit en werkwijze

Betrokkenheid bij en optimale bereikbaarheid voor de cliënt zijn voor ons van groot belang. Daarom wordt een zaak altijd door twee advocaten behandeld.

Meer informatie

Ons team

Russell Advocaten biedt een deskundig en gevarieerd team van gespecialiseerde advocaten en juristen. Onze advocaten zijn expert in hun vak en altijd uw persoonlijke sparring partner. Maak kennis met ons team in Nederland en wereldwijd.

Meer informatie

Ons netwerk

Russell Advocaten beschikt over een internationaal netwerk van notarissen, fiscalisten, accountants, deurwaarders en adviseurs.

Meer informatie