Mediation

Russell Advocaten als u er samen uit wilt komen

Mediation is bij uitstek geschikt als partijen een geschil hebben, maar nog wel met elkaar verder willen. Onder leiding van een mediator zoekt u samen naar een oplossing die door beide partijen gedragen wordt. Russell Advocaten staat u graag hierin bij. Wij beschikken over een geregistreerde mediator en kunnen zo nodig beroep doen op een team van externe mediators. Maar ook als u al een mediator heeft kunnen wij u van dienst zijn. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat bij het zoeken naar een gezamenlijke oplossing toch geen recht wordt gedaan aan uw belangen.

Terug naar diensten

Geschiedenis

Meer dan 75 jaar een betrouwbare partner voor nationale en internationale bedrijven.

Meer informatie

Identiteit en werkwijze

Betrokkenheid bij en optimale bereikbaarheid voor de cliënt zijn voor ons van groot belang. Daarom wordt een zaak altijd door twee advocaten behandeld.

Meer informatie

Ons team

Russell Advocaten biedt een deskundig en gevarieerd team van gespecialiseerde advocaten en juristen. Onze advocaten zijn expert in hun vak en altijd uw persoonlijke sparring partner. Maak kennis met ons team in Nederland en wereldwijd.

Meer informatie

Ons netwerk

Russell Advocaten beschikt over een internationaal netwerk van notarissen, fiscalisten, accountants, deurwaarders en adviseurs.

Meer informatie