Ons kantoor

Russell Advocaten werkt voor grote en middelgrote bedrijven, Nederlandse en buitenlandse overheden en vermogende particulieren.

russell-advocaten-kantoor

Identiteit en werkwijze

Russell Advocaten is een advocatenkantoor dat zich richt op het bedrijfsleven. Onze advocaten verlenen rechtshulp voornamelijk aan directie, aandeelhouders, bestuurders, ondernemingsraden en commissarissen. Via ons internationale netwerk Primerus kunnen wij u bij zaken in het buitenland juridisch van dienst zijn.

Betrokkenheid bij en optimale bereikbaarheid voor de cliënt zijn voor ons van groot belang. Daarom wordt een zaak altijd door twee advocaten behandeld.

Meer over onze identiteit en werkwijze
russell-advocaten-network

Netwerk

Russell Advocaten beschikt over een netwerk van notarissen, fiscalisten, accountants, deurwaarders en adviseurs. Via de International Society of Primerus Law Firms kunnen wij wereldwijd topadvocaten inschakelen.

Meer over ons netwerk
history

Geschiedenis

Russell Advocaten is opgericht in 1943 door mr. W.M.J. Russell. Vanaf het begin voeren wij een brede civiele praktijk, met name voor het bedrijfsleven. De liefde voor kunst en de contacten in het diplomatieke circuit van de oprichter, zijn terug te vinden in onze specialismen kunst en recht en ambassades.

Meer over onze geschiedenis

Team

Russell Advocaten biedt een deskundig en gevarieerd team van gespecialiseerde advocaten. Onze advocaten zijn expert in hun vak en altijd uw persoonlijke sparring partner. Maak kennis met ons team in Nederland en wereldwijd.

Reinier Russell

managing partner

Reinier adviseert nationale en internationale bedrijven

lees verder

Priscilla de Leede

advocaat

Priscilla adviseert werkgevers en OR-leden over ontslag en medezeggenschap

lees verder

Jan Dop

partner

Jan is advocaat arbeidsrecht en ondernemingsrecht

lees verder

Paul Russell

senior partner

Paul is een zeer ervaren, creatief en vasthoudend procesadvocaat

lees verder