Nieuws, Blog en Publicaties

De advocaten van Russell Advocaten schrijven geregeld over actuele juridische ontwikkelingen. Hieronder vindt u een overzicht van onze blogs, nieuwsbrieven, boeken en artikelen.

Lees meer

Uw advocaat

mr. Priscilla C.X. de Leede
mr. Priscilla C.X. de Leede
advocaat

Priscilla de Leede adviseert nationale en internationale ondernemers en organisaties over geschillen inzake personeel, medezeggenschap en sociale zekerheid. Zij is werkzaam op de sectie arbeidsrecht en ontslagrecht van Russell Advocaten.

 

@: priscilla.deleede@russell.nl
t: 020 - 301 55 55


Q&A coronavirus

Publicatiedatum: 9 april 2020

Wij ondersteunen ondernemers en werkgevers die vanwege het coronavirus te maken krijgen met grote problemen met juridisch advies over mogelijkheden om de schade voor hun bedrijf te beperken.

In onze Q&A brochure geven wij u de antwoorden op de belangrijkste vragen die u als ondernemer heeft over de gevolgen voor uw bedrijf, personeel, vastgoed en zakelijk reizen van en naar Nederland.

Download de Q&A brochure (PDF)

Hier vind u meer vragen en antwoorden in onze blogreeks over de coronacrisis.

Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact op met mij (priscilla.deleede@russell.nl of 020-301 55 55) of een van de andere leden van ons coronacrisisteam.
 

Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.
 

Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.