Nieuws, Blog en Publicaties

De advocaten van Russell Advocaten schrijven geregeld over actuele juridische ontwikkelingen. Hieronder vindt u een overzicht van onze blogs, nieuwsbrieven, boeken en artikelen.

Lees meer

Uw advocaat

mr. drs. Reinier W.L. Russell
mr. drs. Reinier W.L. Russell
managing partner

Reinier Russell adviseert nationale en internationale bedrijven in alle facetten van de dagelijkse bedrijfsvoering. Hij is breed gespecialiseerd in kwesties rond ondernemingen, personeel, vastgoed en overheid. Hij is sinds 1990 advocaat. Tevens is hij gecertificeerd mediator.
 

@: reinier.russell@russell.nl
t: +31 20 301 55 55


Russell Advocaten aanbevolen in Legal 500 2019

Publicatiedatum: 22 juli 2019

Dankzij onze cliënten wordt Russell Advocaten ook in 2019 aanbevolen door The Legal 500. Dit is al voor het 15e jaar op rij. Russell Advocaten wordt in het bijzonder aanbevolen voor

  • Commercial, Corporate and M&A
  • Real Estate
  • Retail

The Legal 500 is het meest gezaghebbende overzicht van advocatenkantoren wereldwijd. Aanbevelingen worden toegekend op basis van referenties van cliënten en diepgaand onderzoek door een team van onderzoekers.
 

Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.
 

Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.