Nieuws, Blog en Publicaties

De advocaten van Russell Advocaten publiceren geregeld over actuele juridische ontwikkelingen voor cliënten en vakgenoten. Hieronder vindt u een overzicht van onze nieuwsbrieven, boeken en artikelen voor cliënten en relaties. Ook kunt u lezen wat anderen over ons kantoor schrijven.

Lees meer

Uw advocaat

mr. drs. Reinier W.L. Russell
mr. drs. Reinier W.L. Russell
managing partner

Reinier Russell adviseert nationale en internationale bedrijven in alle facetten van de dagelijkse bedrijfsvoering. Hij is breed gespecialiseerd in kwesties rond ondernemingen, personeel, vastgoed en overheid. Hij is sinds 1990 advocaat. Tevens is hij gecertificeerd mediator.
 

@: reinier.russell@russell.nl
t: +31 20 301 55 55
m: +31 6 537 596 03


Russell Advocaten aanbevolen in Legal 500 2017

Publicatiedatum: 29 juni 2017

Dankzij onze cliënten wordt Russell Advocaten ook in 2017 aanbevolen door The Legal 500. Dit is al voor het 13e jaar op rij. Russell Advocaten wordt in het bijzonder aanbevolen voor

  • Commercial, Corporate and M&A
  • Real Estate
  • Retail

The Legal 500 is het meest gezaghebbende overzicht van advocatenkantoren wereldwijd. Aanbevelingen worden toegekend op basis van referenties van cliënten en diepgaand onderzoek door een team van onderzoekers.
 

Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte

Aanmelden voor de nieuwsbrief is gratis en u kunt zich te allen tijde afmelden. Voorgaande edities van de nieuwsbrieven kunt u terugvinden onder Blog/Publicaties.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.