Nieuws, Blog en Publicaties

De advocaten van Russell Advocaten schrijven geregeld over actuele juridische ontwikkelingen. Hieronder vindt u een overzicht van onze blogs, nieuwsbrieven, boeken en artikelen.

Lees meer

Uw advocaat

mr. Paul W.L. Russell
mr. Paul W.L. Russell
senior partner

Paul Russell is advocaat voor internationale en nationale bedrijven, kunsthandelaren, musea en vermogende particulieren. Hij is gespecialiseerd in corporate governance, contracten en corporate litigation. Hij werkt sinds 1976 als advocaat bij Russell.
 

@: paul.russell@russell.nl
t: +31 20 301 55 55


Provincie Limburg gaat uitstel eisen van bouw Duitse mega-windmolens bij Nationaal Park De Meinweg

Publicatiedatum: 11 oktober 2019

De Provincie Limburg zegt toe de motie-Claassen van afgelopen vrijdag 4 oktober 2019 uit te voeren en bij de verschillende autoriteiten in Duitsland bezwaar te gaan maken tegen de bouw van het windmolenpark Bönnesohl nabij Natura 2000-gebied en Nationaal Park De Meinweg. De acties van Russell Advocaten hebben succes!

Gedeputeerde Staten van Limburg gaan daadwerkelijk eisen dat het Duitse Kreis Viersen de bouw van 4 mega-windmolens staakt, net zoals Roermond, Roerdalen en Nationaal Park De Meinweg dat al eerder deden! Eerst moeten de grensoverschrijdende milieueffecten in Nederland in een MER worden onderzocht, met name vanwege de nabijheid van Natura 2000-gebied Nationaal Park De Meinweg. Ook moeten Limburgse burgers de kans krijgen om in Duitsland in hun eigen taal alsnog hun bezwaren kenbaar te maken.
 

Meer informatie

Russell Advocaten heeft grote ervaring met kwesties inzake ruimtelijke ordening en bestemmingsplannen, ook als deze grensoverschrijdend zijn. Heeft u vragen hierover, neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder of mail mr. Paul W.L. Russell (paul.russell@russell.nl):
 

Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.
 

Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.