Nieuws, Blog en Publicaties

De advocaten van Russell Advocaten schrijven geregeld over actuele juridische ontwikkelingen. Hieronder vindt u een overzicht van onze blogs, nieuwsbrieven, boeken en artikelen.

Lees meer

Uw advocaat

mr. drs. Reinier W.L. Russell
mr. drs. Reinier W.L. Russell
managing partner

Reinier Russell adviseert nationale en internationale bedrijven in alle facetten van de dagelijkse bedrijfsvoering. Hij is breed gespecialiseerd in kwesties rond ondernemingen, personeel, vastgoed en overheid. Hij is sinds 1990 advocaat. Tevens is hij gecertificeerd mediator.
 

@: reinier.russell@russell.nl
t: +31 20 301 55 55


Parlementaire Agenda 2019: Hoofdstad in beeld

Publicatiedatum: 18 december 2018

Mr. drs. Reinier W.L. Russell, managing partner van Russell Advocaten, heeft de rubriek “Hoofdstad in beeld” verzorgd in de Parlementaire Agenda 2019. Deze agenda biedt naast een kalender ook een groot aantal voor het politieke bedrijf relevante adressen. Speciale aandacht is er altijd voor de hoofdstad van Nederland: Amsterdam.

In zijn bijdrage “Dealing with the Dutch” gaat mr. Russell in op de redenen waarom Amsterdam zo aantrekkelijk is voor het internationale zakenleven, wat blijkt uit het groeiende aantal bedrijven en expats die zich in de stad vestigen.

De Parlementaire Agenda wordt onder andere toegezonden aan de leden van het Koninklijk Huis, van de Staten-Generaal, van het Kabinet, van de Raad van State en de Hoge Raad. Ook wordt deze verspreid onder staffunctionarissen en hoge ambtenaren, evenals topfunctionarissen uit het bedrijfsleven en belangrijke vertegenwoordigers van de sociale partners. U kunt de agenda hier bestellen.

Lees artikel
 

Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.
 

Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.