Nieuws, Blog en Publicaties

De advocaten van Russell Advocaten schrijven geregeld over actuele juridische ontwikkelingen. Hieronder vindt u een overzicht van onze blogs, nieuwsbrieven, boeken en artikelen.

Lees meer

Uw advocaat

mr. Paul W.L. Russell
mr. Paul W.L. Russell
senior partner

Paul Russell is advocaat voor internationale en nationale bedrijven, kunsthandelaren, musea en vermogende particulieren. Hij is gespecialiseerd in corporate governance, contracten en corporate litigation. Hij werkt sinds 1976 als advocaat bij Russell.
 

@: paul.russell@russell.nl
t: +31 20 301 55 55


Russell Advocaten lid van PAIAM, adviseurs voor de internationale kunsthandel

Publicatiedatum: 13 november 2018

Russell Advocaten, reeds tientallen jaren specialist in kunst en recht, is lid van PAIAM, de Professional Advisors to the International Art Market. Welke voordelen heeft dit voor onze (internationale) cliënten?

PAIAM is dé organisatie voor onafhankelijke adviseurs aan de internationale kunsthandel. Het is een netwerk van experts op het terrein van accountancy, verzekeringen, juridische dienstverlening en belastingen, maar ook deskundige vervoerders en specialisten op het gebied van musea zijn lid van PAIAM. Om de onafhankelijkheid van de deskundigen te waarborgen zijn personen die als hoofdberoep de kunsthandel, kunstconsultancy en -advies hebben uitgesloten van het lidmaatschap, evenals curatoren, taxateurs, veilinghouders en kunstenaars.

PAIAM is in 2011 opgericht en telt inmiddels zo’n 250 leden. Russell Advocaten is het eerste Nederlandse advocatenkantoor dat lid is van PAIAM. Via dit lidmaatschap kunnen wij onze cliënten wereldwijd toegang bieden tot een netwerk van hoog gekwalificeerde experts op het terrein van de kunsthandel. Tevens is het lidmaatschap een erkenning van de kwaliteit van onze dienstverlening, waar wij blij mee zijn.
 

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat Russell Advocaten en PAIAM voor u als kunsthandelaar, verzamelaar, veilinghouder, internationale kunstbeurs of museum kunnen betekenen of zoekt u een juridische oplossing voor een geschil over kunst en recht? Neem dan contact met ons op:
 

Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.
 

Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.