Meesters in recht

Publicatiedatum 1 oktober 2019
Russell Advocaten lost problemen op voor ondernemers. Heeft u vragen of geschillen over de structuur van uw bedrijf, personeel, vastgoed of contracten? In onze brochure vindt u meer informatie over onze specialismen en over diensten die wij aanbieden.

  Deel op social media

  • Franchise, distributie en agentuur
  • Contracten

  Internationaal

  30 september 2019

  Russell Advocaten is reeds vele jaren een internationaal gerenommeerd kantoor. U kunt met al uw juridische kwesties, ook buiten Nederland, bij ons terecht. U kunt in onze brochure kennismaken met ons wereldwijde team.

  lees verder
  • Mode en luxury
  • Contracten

  Fashion en retail

  23 september 2019

  Russell Advocaten beschikt over grote kennis van de sectoren fashion en retail. Tot onze cliënten behoren internationale en nationale ketens op het terrein van mode, (luxe) voedingsmiddelen en speciaalzaken. Ook vertegenwoordigen en adviseren wij internationale merken en importeurs. In de brochure hieronder leest u meer over onze expertise en dienstverlening.

  lees verder
  • Kunst

  Kunst en recht

  26 september 2019

  Russell Advocaten geniet internationale bekendheid als een van de belangrijkste specialisten voor kunst en recht. Tot onze cliënten uit de wereld van kunst en cultuur behoren kunsthandelaren, musea, veilinghuizen, overheden en particuliere en institutionele verzamelaars. Lees meer hierover in onze brochure Art and Law.

  lees verder
  • Ambassades

  Embassy Desk

  27 september 2019

  De specialisten van de Embassy Desk van Russell Advocaten staan ambassades, consulaten, diplomaten, expats en bedrijven uit de hele wereld al decennia lang bij met juridisch advies en ondersteuning in procedures. In onze brochure vind u informatie over onze specialistische kennis en dienstverlening.

  lees verder
  • Kunst

  Krimgoud: eindvonnis van Hof Amsterdam

  26 oktober 2021

  Het NOS Radio 1 journaal interviewde vanmorgen vroeg mr. Paul W.L. Russell, internationaal expert in kunst en recht. Onderwerp: de komende uitspraak van het Hof Amsterdam over het Krimgoud.

  lees verder
  • Arbeidsrecht en ontslag

  Equality in the workplace: Taking care of female employees

  21 oktober 2021

  Werkgevers moeten hun personeel gelijk behandelen. Om die gelijke behandeling op de werkplek te realiseren moeten zij echter wel rekening houden met genderverschillen. Waar moeten werkgevers op letten als zij voor een bedrijfscultuur willen zorgen waarbij iedereen zich prettig voelt? Wat zijn de rechten van zwangere werkneemsters en van personeelsleden met kinderen? Onze advocaten Priscilla de Leede en Eileen Pluijm beantwoorden deze vragen in hun bijdrage aan Lady Justice, het magazine van de Women Lawyers Section van Primerus.

  lees verder
  • Ondernemingsraad
  • Arbeidsrecht en ontslag

  Ondernemingsraad: Coronamaatregelen en verplichte vaccinaties

  11 oktober 2021

  Welke rechten heeft de OR ten aanzien van de coronamaatregelen binnen de onderneming? En welke rol speelt de OR als het gaat om de (on)mogelijkheid van verplichte vaccinatie tegen het coronavirus?

  lees verder