Diensten

Russell Advocaten staat u graag bij met advies en als advocaat in procedures

procederen-lady-justice-2388500_1920

Procederen

Russell Advocaten heeft de beschikking over een sterk team van gespecialiseerde procesrechtadvocaten (corporate litigators), die cliënten zowel nationaal als internationaal bijstaan.

Meer over procederen
juridisch-advies-335849_1920

Juridisch advies

Russell Advocaten adviseert vooral Nederlandse bedrijven, Nederlandse vestigingen van buitenlandse bedrijven, overheid(sinstellingen) uit binnen- en buitenland, expats, ondernemingsraden en vermogende particulieren.

Meer over juridisch advies
handshake

Mediation

Op het gebied van alternatieve geschillenbeslechting, zoals mediation, is Russell Advocaten zeer ervaren. Wij beschikken over een geregistreerde mediator en kunnen zo nodig beroep doen op een team van externe mediators.

Meer over mediation
statutair directeur

Boardroom counseling

Directie, MT-leden, aandeelhouders, commissarissen en ondernemingsraden doen een beroep op Russell Advocaten bij vragen over corporate governance, strategische beslissingen en het oplossen van problemen buiten de publiciteit.

Meer over boardroom counseling
secondopinion-right-4703922_1920

Second opinion

Wilt u bij belangrijke beslissingen advies van meer dan één advocaat, uw verkregen advies nog eens juridisch laten controleren of bent u niet tevreden over de aangedragen mogelijkheden en oplossingen, dan geeft Russell Advocaten u graag een second opinion.

Meer over second opinion
incasso-385506_1920

Incasso

Worden uw facturen niet betaald? Russell Advocaten helpt u graag bij het incasseren van uw vorderingen, zowel op nationaal als internationaal niveau. Wij beoordelen voor u hoe uw schuldenaar het beste tot betaling kan worden bewogen, zetten het bij uw situatie passende incassotraject in gang en leiden dit traject in goede banen.

Meer over incasso
ondernemingsraad-594090_1920

Ondernemingsraad

Het is belangrijk om op te komen voor de belangen van de werknemers, maar continuïteit van de organisatie is ook in hun belang. Omdat wij ook bestuurders adviseren, zijn wij goed bekend met hun wensen. Deze kennis zetten wij in om zaken effectief en strategisch aan te pakken.

Onze advocaten adviseren in het Nederlands, Engels en Duits.

Wij kunnen u helpen met strategisch advies, optreden in procedures en als mediator, bijvoorbeeld als het gaat om reorganisaties of wijzigingen van de pensioenregeling en andere arbeidsvoorwaarden. Ook verzorgen wij op maat gesneden trainingen voor ondernemingsraden, zowel bij u als bij ons op kantoor.

Meer over onze diensten voor ondernemingsraden

Geschiedenis

Meer dan 75 jaar een betrouwbare partner voor nationale en internationale bedrijven.

Meer informatie

Identiteit en werkwijze

Betrokkenheid bij en optimale bereikbaarheid voor de cliënt zijn voor ons van groot belang. Daarom wordt een zaak altijd door twee advocaten behandeld.

Meer informatie

Ons team

Russell Advocaten biedt een deskundig en gevarieerd team van gespecialiseerde advocaten en juristen. Onze advocaten zijn expert in hun vak en altijd uw persoonlijke sparring partner. Maak kennis met ons team in Nederland en wereldwijd.

Meer informatie

Ons netwerk

Russell Advocaten beschikt over een internationaal netwerk van notarissen, fiscalisten, accountants, deurwaarders en adviseurs.

Meer informatie