Contact

Russell Advocaten
Antonio Vivaldistraat 6,1083 HP Amsterdam

+31 20 301 55 55 | info@russell.nl

Lees meer

FAQ

Russell Advocaten zoekt altijd naar praktische, direct toepasbare oplossingen. Betrokkenheid en individuele aandacht voor de cliënt zijn hierbij cruciaal. Bovendien hanteren wij het principe ‘voorkomen is beter dan genezen’. Dit houdt in dat wij cliënten vroegtijdig attenderen op juridische problemen en deze –indien mogelijk  proberen te voorkomen.

Russell Advocaten ondersteunt voornamelijk Nederlandse en in Nederland gevestigde buitenlandse ondernemingen, binnen- en buitenlandse overheden en vermogende particulieren/dga's.

Het uitgangspunt bij Russell Advocaten is dat iedere zaak door twee advocaten wordt behandeld. Het resultaat voor de cliënt is zodoende optimaal: twee specialisten en een betere bereikbaarheid van de advocaat. Bovendien geven onze gedreven advocaten snel gedegen juridische adviezen. Kwaliteit en snelheid staan bij ons centraal.

Russell Advocaten kent een grote verscheidenheid aan specialismen gericht op de onderneming, personeel en vastgoed. Hiertoe behoren onder meer: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, ontslagrecht, bestuursrecht, contractenrecht, personen- en familierecht, en corporate litigation.

Russell Advocaten is onderdeel van Primerus.com. 200 samenwerkende advocatenkantoren in 50 landen met ca. 3.000 advocaten. Russell Advocaten kan via het internationale netwerk Primerus wereldwijd doorverwijzen naar of samenwerken met kantoren die zijn geselecteerd op kwaliteit, integriteit en snelheid.

Dit mag, maar hoeft niet. Bij Russell Advocaten beschikken we namelijk over een uitgebreid netwerk van adviseurs, die wij snel kunnen inschakelen indien dit nodig mocht zijn.

Nee, dit doet Russell Advocaten niet, omdat dit geen specialisme van ons is en andere kantoren hier beter voor geëquipeerd zijn.

In de nieuwsbrieven en nieuwsflitsen die regelmatig op de website van Russell Advocaten worden gepubliceerd, vindt u belangrijke algemene informatie ten aanzien van bijvoorbeeld wetswijzigingen of actuele ontwikkelingen. U kunt zich via de website abonneren op deze nieuwsbrieven.

Wanneer u vragen heeft aan Russell Advocaten kunt u het beste ons bellen (020-301 55 55) of het contactformulier invullen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van een van onze specialisten. Het invullen van een contactformulier doet niet (automatisch) een advocaat-cliënt-relatie ontstaan.

Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.
 

Velden met een * zijn verplicht

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.