Werken bij Russell Advocaten

Russell Advocaten is altijd op zoek naar juridisch toptalent. Wij zijn een internationaal opererend advocatenkantoor dat vooral werkt voor ondernemers, overheden en vermogende particulieren. Bij ons behandel je grote zaken in een kleine setting. Met de diepgang van de grote kantoren, maar zonder op te gaan in de massa.

Lees meer

Algemeen

Werken bij Russell Advocaten betekent werken in een professionele omgeving. Speerpunten zijn kwaliteit, gedrevenheid en collegialiteit.

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Iedereen is op hoog niveau met zijn vak bezig. Hierdoor dragen wij allemaal ons steentje bij aan het succes ten behoeve van de cliënten van Russell Advocaten: kwalitatief hoogstaande juridische dienstverlening. Opleiding en begeleiding zijn bij Russell Advocaten dan ook van groot belang.

Gedrevenheid is wat onze medewerkers gemeen hebben. Wij denken mee met onze cliënten en doen, waar nodig, graag iets extra’s voor hen. Iedereen heeft hart voor zijn/haar vak, is pro-actief en enthousiast.

Collegialiteit komt op verschillende manieren tot uiting binnen Russell Advocaten. Er wordt intensief samengewerkt (twee advocaten op één zaak), zowel binnen de verschillende afdelingen als tussen de afdelingen onderling. Respect en waardering voor ieders bijdrage aan het uiteindelijke resultaat kenmerken onze organisatie.

Het werk is intensief, maar er wordt ook aandacht besteed aan ontspanning. Niet alleen de gezamenlijke lunch, maar ook de kantoorborrels. Het resultaat is een prettige sfeer op kantoor. 

 

Opleiding

Begeleiding

Vacatures

Solliciteren

Solliciteren

Ben jij een juridisch toptalent en zoek je een uitdagende werkkring? Wil je je tanden zetten in gecompliceerde zaken en zichtbaar werken aan je ontwikkeling? Vul dan het sollicitatieformulier in. Wij nemen dan graag contact met je op.

Klik hier om direct te solliciteren

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.