Primerus

Russell Advocaten is lid van Primerus, een reeds lang bestaand wereldwijd netwerk van Amerikaanse origine dat bestaat uit kwalitatief hoogstaande, onafhankelijke advocatenkantoren. Russell Advocaten is de exclusieve Nederlandse partner.

Lees meer

Primerus

Russell Advocaten is lid van Primerus, een reeds lang bestaand netwerk van Amerikaanse origine dat bestaat uit kwalitatief hoogstaande, onafhankelijke advocatenkantoren. De lidmaatschapseisen zijn scherp, zodat optimale kwaliteit en integriteit van de aangesloten kantoren wordt gewaarborgd. Russell Advocaten is de exclusieve Nederlandse partner en tevens founding partner van het groeiende Europese netwerk van Primerus.

Het Primerus lidmaatschap biedt onze cliënten het beste van twee werelden: enerzijds een 'virtual global law firm' met 3000 advocaten in 40 landen, anderzijds een Nederlands kantoor waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Maak kennis met ons 'global team'.

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.