Nieuws, Blog en Publicaties

De advocaten van Russell Advocaten schrijven geregeld over actuele juridische ontwikkelingen. Hieronder vindt u een overzicht van onze blogs, nieuwsbrieven, boeken en artikelen.

Lees meer

Uw advocaat

mr. Guus van Lieshout
mr. Guus van Lieshout
advocaat

Guus van Lieshout adviseert als advocaat internationale en nationale ondernemers. Het zwaartepunt van zijn praktijk ligt bij ondernemingsrecht, maar hij houdt zich ook bezig met contracten, (bestuurders)aansprakelijkheid en aandeelhoudersgeschillen. Guus werkt op de sectie ondernemingsrecht van Russell Advocaten.

 

@: guus.vanlieshout@russell.nl
t: 020 - 301 55 55


Real Estate for Work and Life

Publicatiedatum: 15 juli 2015

Download artikel (PDF)

Ambassades, consulaten en diplomaten genieten diplomatieke immuniteit en onschendbaarheid. Toch is Nederlands recht van toepassing op het vastgoed dat diplomaten en diplomatieke instellingen in Nederland bezitten, want deze gebouwen zijn - ongeacht de diplomatieke status - Nederlands grondgebied. Wat moet u weten voordat u in Nederland vastgoed koopt of huurt? Russell Advocaten beantwoordt deze vraag in een artikel in de aflevering June 2015 van Diplomat Magazine (p. 69).

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.