Nieuws, Blog en Publicaties

De advocaten van Russell Advocaten schrijven geregeld over actuele juridische ontwikkelingen. Hieronder vindt u een overzicht van onze blogs, nieuwsbrieven, boeken en artikelen.

Lees meer

Uw advocaat

mr. Paul W.L. Russell
mr. Paul W.L. Russell
senior partner

Paul Russell is advocaat voor internationale en nationale bedrijven, kunsthandelaren, musea en vermogende particulieren. Hij is gespecialiseerd in corporate governance, contracten en corporate litigation. Hij werkt sinds 1976 als advocaat bij Russell.
 

@: paul.russell@russell.nl
t: +31 20 301 55 55


Mr. Paul W.L. Russell in rechtencircuit.nl: "Zoek datgene wat bij je past"

Publicatiedatum: 25 februari 2021

Mr. Paul W.L. Russell heeft een interview gegeven aan rechtencircuit.nl over zijn ervaringen als advocaat.Waar moet een procesadvocaat op letten? Hoe zorg je als jurist dat je werk interessant en relevant blijft? Rechtencircuit is een platform van en voor rechtenstudenten die zich oriënteren op de carrière na hun studie.

Het interview door Bastiaan Metselaar gaat in op de wijzigingen in de advocatuur sinds 1976 en staat vol tips voor de procespraktijk. Natuurlijk is er ook aandacht voor mr. Russells superspecialisatie Kunst & Recht en zijn lidmaatschap van de Eerste Kamer. U kunt het interview nalezen op de site van rechtencircuit.

Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.
 

Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.