Nieuws, Blog en Publicaties

De advocaten van Russell Advocaten publiceren geregeld over actuele juridische ontwikkelingen voor cliënten en vakgenoten. Hieronder vindt u een overzicht van onze nieuwsbrieven, boeken en artikelen voor cliënten en relaties. Ook kunt u lezen wat anderen over ons kantoor schrijven.

Lees meer

Uw advocaat

mr. drs. Reinier W.L. Russell
mr. drs. Reinier W.L. Russell
managing partner

Reinier Russell adviseert nationale en internationale bedrijven in alle facetten van de dagelijkse bedrijfsvoering. Hij is breed gespecialiseerd in kwesties rond ondernemingen, personeel, vastgoed en overheid. Hij is sinds 1990 advocaat. Tevens is hij gecertificeerd mediator.
 

@: reinier.russell@russell.nl
t: +31 20 301 55 55
m: +31 6 537 596 03


Meesters in recht

Publicatiedatum: 28 juni 2017

Russell Advocaten lost problemen op voor ondernemers.

Heeft u vragen of geschillen over de structuur van uw bedrijf, personeel, vastgoed of contracten? U kunt met uw juridische vragen en procedures bij ons terecht. Dankzij ons lidmaatschap van Primerus ook internationaal. Als huisadvocaat onderhouden wij met onze cliënten een langdurige relatie, maar ook voor eenmalige, complexe adviezen, geschillen of een second opinion zijn wij u graag van dienst.

In de brochure hieronder vindt u meer informatie over onze specialismen en over diensten die wij aanbieden.
 

Blijf op de hoogte

Aanmelden voor de nieuwsbrief is gratis en u kunt zich te allen tijde afmelden. Voorgaande edities van de nieuwsbrieven kunt u terugvinden onder Blog/Publicaties.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.