Nieuws, Blog en Publicaties

De advocaten van Russell Advocaten schrijven geregeld over actuele juridische ontwikkelingen. Hieronder vindt u een overzicht van onze blogs, nieuwsbrieven, boeken en artikelen.

Lees meer

Uw advocaat

mr. drs. Reinier W.L. Russell
mr. drs. Reinier W.L. Russell
managing partner

Reinier Russell adviseert nationale en internationale bedrijven in alle facetten van de dagelijkse bedrijfsvoering. Hij is breed gespecialiseerd in kwesties rond ondernemingen, personeel, vastgoed en overheid. Hij is sinds 1990 advocaat. Tevens is hij gecertificeerd mediator.
 

@: reinier.russell@russell.nl
t: +31 20 301 55 55


Forming a company in the Netherlands

Publicatiedatum: 29 november 2017

Starting a business in the Netherlands | Russell Advocaten Amsterdam.Hoe zet ik een bedrijf op in Nederland? In zijn bijdrage voor de eerste aflevering van Bradutch Magazine, het tijdschrift van BRADUTCH, de Braziliaanse Kamer van Koophandel in Nederland, legt mr. drs. Reinier W.L. Russell uit waar ondernemers op moeten letten bij het starten van een bedrijf in Nederland. Hierin komen praktische zaken aan de orde als de te kiezen rechtsvorm (NV of BV?), de ondernemingsstructuur (raad van bestuur, commissarissen), het gebruik van een handelsnaam, enz. Het artikel is niet alleen in het Engels, maar ook in het Portugees verschenen.
 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het starten van een bedrijf in Nederland? Kijk dan op onze website startingabusinessnl.com of neem contact met ons op:
 

Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.