Nieuws, Blog en Publicaties

De advocaten van Russell Advocaten schrijven geregeld over actuele juridische ontwikkelingen. Hieronder vindt u een overzicht van onze blogs, nieuwsbrieven, boeken en artikelen.

Lees meer

Uw advocaat

mr. Priscilla C.X. de Leede
mr. Priscilla C.X. de Leede
advocaat

Priscilla de Leede adviseert nationale en internationale ondernemers en organisaties over geschillen inzake personeel, medezeggenschap en sociale zekerheid. Zij is werkzaam op de sectie arbeidsrecht en ontslagrecht van Russell Advocaten.

 

@: priscilla.deleede@russell.nl
t: 020 - 301 55 55


Tips en actiepunten voor ondernemers in de coronatijd

Publicatiedatum: 15 april 2020

De coronacrisis dwingt veel bedrijven om een pas op de plaats te maken. De coronacrisis geeft bedrijven echter ook de mogelijkheid om achterstallige projecten op te pakken, juridisch het bed op te schudden en zich gedegen voor te bereiden op wat er allemaal nog komen gaat. Wat kunt u doen om de gevolgen voor uw bedrijf te beperken en welke acties kunt u ondernemen in de coronatijd? Lees onze tips en aandachtspunten in de nieuwsbrief voor het MKB van Hét Ondernemersbelang.

Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.
 

Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.