Nieuws, Blog en Publicaties

De advocaten van Russell Advocaten schrijven geregeld over actuele juridische ontwikkelingen. Hieronder vindt u een overzicht van onze blogs, nieuwsbrieven, boeken en artikelen.

Lees meer

World Finance Legal Awards 2011 voor Russell Advocaten

Publicatiedatum: 8 februari 2011

Russell Advocaten is maar liefst twee maal uitgeroepen tot het beste advocatenkantoor van Nederland. Het Engelse zakenblad World Finance reikt jaarlijks onderscheidingen uit aan de beste juridische dienstverleners. Deze ‘Legal awards’ worden per rechtsgebied toegekend aan de kantoren die het voorgaande jaar de beste kwaliteit en service hebben geboden. Russell Advocaten is verkozen tot “Best Employment Firm” en “Best Real Estate Firm”. De winnaars van de awards zijn bekendgemaakt in de aflevering januari/februari 2011 van World Finance.

De World Finance Awards zijn in 2007 in het leven geroepen om aan te geven welke professionals en organisaties het beste presteren op hun vakgebied in de financiële markten en de zakenwereld.

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.