Nieuws, Blog en Publicaties

De advocaten van Russell Advocaten schrijven geregeld over actuele juridische ontwikkelingen. Hieronder vindt u een overzicht van onze blogs, nieuwsbrieven, boeken en artikelen.

Lees meer

Russell Advocaten Commercial Law Law Firm of the Netherlands 2012

Publicatiedatum: 21 december 2012

Russell Advocaten is uitgeroepen tot “Commercial Law Law Firm of the Netherlands 2012” door het wereldwijd verspreide zakenblad Acquisition International. Acquisition International reikt jaarlijks onderscheidingen uit aan de beste juridische dienstverleners. Met toekenning van deze awards erkent AI per rechtsgebied de leidende advocatenkantoren die uitstekend presteren door innovatief, pragmatisch en servicegericht op te treden. In deze onzekere tijden zijn het juist deze kantoren die zich onderscheiden. Deze award is Russell Advocaten toegekend op basis van nominaties door cliënten, andere professionele relaties en collega-advocaten. De winnaars van de awards zijn bekendgemaakt in een speciaal supplement van Acquisition International (p. 6).

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.