Nieuws, Blog en Publicaties

De advocaten van Russell Advocaten schrijven geregeld over actuele juridische ontwikkelingen. Hieronder vindt u een overzicht van onze blogs, nieuwsbrieven, boeken en artikelen.

Lees meer

Uw advocaat

mr. drs. Reinier W.L. Russell
mr. drs. Reinier W.L. Russell
managing partner

Reinier Russell adviseert nationale en internationale bedrijven in alle facetten van de dagelijkse bedrijfsvoering. Hij is breed gespecialiseerd in kwesties rond ondernemingen, personeel, vastgoed en overheid. Hij is sinds 1990 advocaat. Tevens is hij gecertificeerd mediator.
 

@: reinier.russell@russell.nl
t: +31 20 301 55 55


26 juni 2018: AVG: Wat moet u in de praktijk aanpassen?

Publicatiedatum: 27 juni 2018

Op 26 juni 2018 hebben mr. drs. Reinier W.L. Russell en mr. Jan Dop de openingslezing gehouden tijdens het druk bezochte vaktechnische congres van de Professional Accountants in Europe (PAiE; circa 500 in Nederland woonachtige en werkzame leden van de diverse Britse accountantsinstituten en -organisaties). Het onderwerp was de AVG en de betekenis daarvan voor accountants.

Het congres is gehouden in het hoofdkantoor van de NBA, Antonio Vivaldistraat 2-8 te Amsterdam. Andere sprekers kwamen van PwC, Microsoft, AkzoNobel en RSM Netherlands Belastingadviseurs.

Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.
 

Velden met een * zijn verplicht

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.