Netwerk

Russell Advocaten beschikt over een netwerk van notarissen, fiscalisten, accountants, deurwaarders en adviseurs. Via de International Society of Primerus Law Firms kunnen wij wereldwijd topadvocaten inschakelen. Lees hieronder meer over ons netwerk.

Lees meer

Samenwerking

Russell Advocaten kan - indien noodzakelijk - direct notarissen, fiscalisten, accountants, deurwaarders, buitenlandse advocaten en (externe) adviseurs of specialisten inschakelen met wie wij in teamverband samenwerken. Zo bieden wij u en uw bedrijf een totaalpakket aan juridische dienstverlening.

Internationaal

Wij kunnen u wereldwijd doorverwijzen naar kantoren die borg staan voor kwaliteit. Door jarenlange intensieve samenwerking onderhouden wij contacten in de belangrijkste jurisdicties. Zodoende kunnen wij onze cliënten wereldwijd toegang bieden tot gespecialiseerde juridische dienstverlening. Wilt u meer weten dan kunt u klikken op de kopjes hieronder of bladeren door onze brochure Internationaal.

Russell Advocaten is lid van Primerus, een reeds lang bestaand netwerk van Amerikaanse origine dat slechts kwalitatief hoogstaande, onafhankelijke advocatenkantoren selecteert. De lidmaatschapseisen zijn scherp, zodat optimale kwaliteit en integriteit van de aangesloten kantoren wordt gewaarborgd. Russell Advocaten is de exclusieve Nederlandse partner en tevens founding partner van het groeiende Europese netwerk van Primerus.

Het Primerus lidmaatschap biedt onze cliënten het beste van twee werelden: enerzijds een 'virtual global law firm' met 3000 advocaten in 40 landen, anderzijds een Nederlands kantoor waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.

Russell Advocaten wordt reeds vele jaren aanbevolen door Legal 500, hét overzicht van toonaangevende advocatenkantoren, gebaseerd op referenties van cliënten. Dit jaar wordt Russell Advocaten in het bijzonder aanbevolen in de categorieën Dispute Resolution: Commercial, Employment, Real Estate en Retail.

MVO

De medewerkers van ons kantoor zijn zeer betrokken bij de samenleving. Met hun kennis, ervaring, en hun niet alleen juridische expertise, zijn zij actief in besturen van diverse goede doelen en vrijwilligersorganisaties. Onze inzet in de besturen van charitatieve fondsen was voor mr. drs. Reinier W.L. Russell aanleiding om het initiatief te nemen voor het opleidingsprogramma voor het Besturen van Filantropische Fondsen aan de Vrije Universiteit en de Erasmus Universiteit. Hiermee verbonden is de Stichting Network Young Philanthropic Professionals.

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.