Over Russell Advocaten

Russell Advocaten werkt voor grote en middelgrote bedrijven, Nederlandse en buitenlandse overheden en vermogende particulieren. Als huisadvocaat onderhouden wij met veel cliënten al jarenlang een prettige relatie. Lees hier meer over wie wij zijn en hoe wij werken.

Lees meer

Identiteit

Russell Advocaten is een advocatenkantoor dat zich richt op het bedrijfsleven. Onze advocaten verlenen rechtshulp voornamelijk aan directie, aandeelhouders, bestuurders, ondernemingsraden en commissarissen. Via ons internationale netwerk Primerus kunnen wij u bij zaken in het buitenland juridisch van dienst zijn.

Onze juridische dienstverlening is mede mogelijk door de specialisatie van onze medewerkers. Onze advocaten zijn lid van gespecialiseerde verenigingen, zoals de Vereniging voor Handelsrecht, de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o., de VAR - Vereniging voor Bestuursrecht, de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht en de International Bar Association. Zo nodig kunnen wij ook (externe) adviseurs en superspecialisten uit ons netwerk inschakelen.

Werkwijze

Betrokkenheid bij en optimale bereikbaarheid voor de cliënt zijn voor ons van groot belang. Daarom wordt een zaak altijd door twee advocaten behandeld.

Daarnaast hanteren wij het principe “voorkomen is beter dan genezen”. Cliënten kunnen kiezen voor individuele coaching en geregelde informatie door middel van op maat gesneden cursussen, seminars en publicaties. Daarmee attenderen wij onze cliënten vroegtijdig op juridische mogelijkheden en problemen en helpen deze problemen zo mogelijk te voorkomen. Indien u toch een geschil heeft, trachten wij een gang naar de rechter te vermijden en er met beide partijen uit te komen. Mocht het desondanks toch nodig zijn om te procederen dan staan wij aan uw zijde en begeleiden u van begin tot eind. Als het moet tot aan de Hoge Raad.

Onze diensten

U kunt bij Russell Advocaten terecht voor de volgende diensten:
 

Juridisch advies

Procederen

Mediation

Arbitrage

Opstellen, beoordelen en toetsen van contracten

Ondersteuning dagelijkse bedrijfsvoering

Boardroom counseling

Schikkingsonderhandelingen

Second opinion

Fact finding / feitenonderzoek

Dossiervorming / dossieropbouw

Opstellen personeelsreglement / kantoorhandboek / gedragscode

(Internationale) incasso

Beslag leggen

Wilt u gebruik maken van of meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op via +31 20 301 55 55 of per e-mail.

Erkenning

Russell Advocaten is reeds vele jaren, ook internationaal, een gerenommeerd kantoor. Hieronder vindt u een keuze uit de verschillende prijzen en andere blijken van erkenning die wij de afgelopen jaren hebben ontvangen. Het oordeel van onze cliënten kunt u hier lezen.

 

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.