Over Russell Advocaten

Russell Advocaten werkt voor vooraanstaande ondernemingen, Nederlandse en buitenlandse overheden en vermogende particulieren. Als huisadvocaat onderhouden wij met veel cliënten al jarenlang een prettige relatie. Lees hier meer over wie wij zijn en hoe wij werken.

Lees meer

Identiteit

Russell Advocaten is een internationaal opererend advocatenkantoor dat zich richt op het bedrijfsleven. Wij bieden onze cliënten persoonlijke aandacht en begeleiding, wat resulteert in snelle, gedegen juridische advisering. Wij beschikken ook over erkende mediators. Via ons internationale netwerk Primerus kunnen wij u bij zaken in het buitenland juridisch van dienst zijn.

Onze juridische dienstverlening is mede mogelijk door de specialisatie van onze medewerkers. Onze advocaten zijn lid van gespecialiseerde verenigingen, zoals de Vereniging voor Handelsrecht, de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o., de VAR - Vereniging voor Bestuursrecht, de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht en de International Bar Association. Zo nodig kunnen wij ook (externe) adviseurs en superspecialisten uit ons netwerk inschakelen.

Onze diensten

Russell Advocaten kan u op vele manieren van dienst zijn.

Werkwijze

Wij staan cliënten bij in het vinden van praktische, direct toepasbare oplossingen waarbij hun belang voorop staat. Betrokkenheid bij en individuele aandacht voor de cliënt zijn voor ons van groot belang. Daarom wordt een zaak altijd door twee advocaten behandeld. Dit zorgt voor optimale bereikbaarheid voor onze cliënten. Wanneer een zaak meerdere rechtsgebieden bestrijkt, zetten wij advocaten in die op deze gebieden gespecialiseerd zijn.

Daarnaast hanteren wij het principe “voorkomen is beter dan genezen”. Cliënten kunnen kiezen voor individuele coaching en geregelde informatie door middel van op maat gesneden cursussen, seminars en publicaties. Daarmee attenderen wij onze cliënten vroegtijdig op juridische mogelijkheden en problemen en helpen deze problemen zo mogelijk te voorkomen. Indien u toch een geschil heeft, trachten wij een gang naar de rechter te vermijden en er met beide partijen uit te komen. Mocht het desondanks toch nodig zijn om te procederen dan staan wij aan uw zijde en begeleiden u van begin tot eind. Als het moet tot aan de Hoge Raad.

Erkenning

Russell Advocaten is reeds vele jaren, ook internationaal, een gerenommeerd kantoor. Hieronder vindt u een overzicht van verschillende prijzen en andere blijken van erkenning die wij de afgelopen jaren hebben ontvangen. Het oordeel van onze cliënten kunt u hier lezen.

 

Blijf op de hoogte

Aanmelden voor de nieuwsbrief is gratis en u kunt zich te allen tijde afmelden. Voorgaande edities van de nieuwsbrieven kunt u terugvinden onder Blog/Publicaties.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.