Onze cliënten

Russell Advocaten werkt vooral voor Nederlandse ondernemingen, Nederlandse vestigingen van buitenlandse ondernemingen, overheden uit binnen- en buitenland en vermogende particulieren. Veel cliënten komen uit de sectoren retail, mode en luxury, vastgoed, IT en ICT en de wereld van kunst en cultuur.

Lees meer

Cliënten over Russell Advocaten

Kwaliteit, snelheid, persoonlijke aandacht en oog voor kosten hebben wij hoog in het vaandel staan. Lees hier de ervaringen van vijf cliënten. Waarom schakelen zij ons kantoor in? Wat vinden zij de kracht van Russell Advocaten en vooral ook: wat levert het juridisch advies hen op?

 

Sterke strategische visie

“Ik hoef nooit wakker te liggen van een rechtszaak, dat geeft rust.”

“Ik werk al sinds de jaren negentig met Russell Advocaten, vanuit verschillende bedrijven. Hun meerwaarde is dat ze een sterke strategische visie hebben op juridische zaken en mij goed adviseren. Als ze zeggen: ‘dat gaan we niet doen want dan heb je een nog groter probleem’ dan neem ik dat serieus en accepteer ik dat ook. Door hun strategische werkwijze kunnen ze conflicten voorkomen en dat is belangrijk, ik heb geen behoefte aan een rechtszaak. En komt het toch tot een zaak, dan bereiden ze die goed voor en weten ze die vaak te winnen. Natuurlijk word ik wel eens moe van alles wat ze moeten weten, ze gaan echt de diepte in en dat kost tijd. Maar tegelijk weet ik dat ze dat niet voor niets doen. Ik hoef nooit wakker te liggen van een zaak. Dat geeft rust, veiligheid en vertrouwen.”

M. Peter Wiggers
Managing Director
Royal Capi-Lux Holding BV

 

Concreet advies

“Ze communiceren net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.”

“Sinds 1986 werk ik met Russell Advocaten. Ik schakel ze in voor alle bedrijfsjuridische zaken: overnames, contracten, intellectueel eigendom, arbeidsovereenkomsten, ontslag, conflicten met toeleveranciers… Ik ben uiterst tevreden over de resultaten: die zijn bijzonder goed. Wat ik met name prettig vind, is concreet advies zonder gezeur of langdurig discussiëren. Ze brengen advies uit en als ondernemer bepaal ik zelf wat ik daarmee doe. Vervolgens gaan ze daarin mee, ook als ik kies voor de harde lijn. Verder is het een kantoor met korte lijnen en een adequate werkwijze. Ze kunnen bovendien putten uit een fantastische achterban als het gaat om kennis en expertise. En ook prettig voor ons als internationaal bedrijf: ze communiceren net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.”

Hein J.M. Nederveen
Managing Director Europe
Reynolds & Reynolds BV

 

Snel en efficiënt

“Geen enkel kantoor is zo goed ingevoerd.”

“Russell Advocaten is een solide advocatenkantoor voor al mijn juridische zaken. Naar mijn mening is er geen kantoor zo goed ingevoerd in de nationale en internationale kunstwetgeving en is er geen kantoor dat de kunstwereld zo goed begrijpt. Voor een veilinghuis is dat natuurlijk cruciaal. Zij hebben een belangrijk netwerk en zijn goed ingevoerd. Zij zijn strategisch goed, werken snel en efficiënt. Paul Russell heeft daarbij jaren in onze Advisory board gezeten en kent de ins and outs van ons veilinghuis. Verder houden ze hun clientèle op de hoogte van allerlei juridische ontwikkelingen. Die proactieve werkwijze spreekt mij aan. Ten slotte vind ik ook de werkomgeving sympathiek, het voelt goed en dat is belangrijk.”

Patrick J.M. van Maris van Dijk,
CEO
TEFAF
voormalig Director Global Initiatives, Sotheby's

 

Persoonlijke betrokkenheid

“Het maakt niet uit met welke advocaat ik aan tafel zit, de kwaliteit van Russell Advocaten is altijd goed.”

“Russell Advocaten is sterk in het geven van helder juridisch advies. De adviezen zijn goed en voorkomen de nodige problemen. Hun kracht zit in hun expertise: ze verdiepen zich in de materie en begrijpen waar het om gaat. En als je er maanden later nog een keer op terugkomt, dan weten ze exact waar ik het over heb. Die kwaliteit hebben ze allemaal, het maakt niet uit met welke advocaat ik aan tafel zit. Ze houden elkaar onderling op de hoogte. Verder vind ik de persoonlijke betrokkenheid groot, ik heb het gevoel dat ze zich met mij als klant identificeren. En ze zijn bijzonder klantgericht. Als ik bijvoorbeeld bel en die persoon is er niet en ik geef aan dat ik later zal terugbellen, dan wordt hij toch op de hoogte gebracht van mijn telefoontje en word ik meteen teruggebeld. Het lijkt iets kleins, maar alles draait nu eenmaal om de details en om aandacht. Ik vind ze een voorbeeld van hoe een klantgericht bedrijf hoort te werken.

Marc van Hilst
DGA
Röling Import BV

 

Betrouwbaar

“Ik weet van tevoren of ik er sterk voor sta.”

“Ik werk al dertig jaar met Russell Advocaten. Daardoor zijn de verhoudingen veranderd, het is vriendschappelijk geworden. Russell Advocaten is een betrouwbaar kantoor: je weet waar je aan toe bent. Arbeidstechnisch vind ik ze erg sterk. Ik kan altijd rekenen op een gesprekspartner die goede adviezen geeft. Daarbij wordt duidelijk aangegeven of ik er sterk voor sta of niet. Ik weet dus van tevoren welke kant het op gaat. Verder vind ik dat ze een zeer brede kennis hebben van juridische zaken. En kennis is macht dus daar doe ik graag mijn voordeel mee.”

Wim van As
Algemeen directeur
Versvishandel Jan van As BV

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.