Onze cliënten

Russell Advocaten werkt vooral voor Nederlandse ondernemingen, Nederlandse vestigingen van buitenlandse ondernemingen, overheden uit binnen- en buitenland en vermogende particulieren. Veel cliënten komen uit de sectoren retail, mode en luxury, vastgoed, IT en ICT en de wereld van kunst en cultuur.

Lees meer

Sectoren

Russell Advocaten kan u over alle aspecten van uw bedrijf en in een groot aantal sectoren goed juridisch bijstaan. Van sommige sectoren weten wij echter nog net iets meer dan van de andere. Hieronder vindt u een overzicht van deze sectoren. Via de matrix onderaan deze pagina kunt u zien welke expertise wij voor deze sectoren in huis hebben.

Op de pagina Functies leest u meer over wat wij kunnen betekenen voor u als directeur-grootaandeelhouder, lid van de raad van bestuur, commissaris, toezichthouder, personeelsmanager of particulier.

Met veel cliënten onderhouden wij een jarenlange, prettige relatie. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees hier wat zij over ons kantoor zeggen.

Ik hoef nooit wakker te liggen van een rechtszaak, dat geeft rust.
M. Peter WiggersCEO | Royal Capi-Lux Holding BV
Ze communiceren net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.
Hein J.M. NederveenManaging Director Europe | Reynolds & Reynolds BV
Het maakt niet uit met welke advocaat ik aan tafel zit, de kwaliteit van Russell Advocaten is altijd goed.
Marc van HilstDGA | Röling Import BV
Ik weet van tevoren of ik er sterk voor sta.
Wim van AsAlgemeen directeur | Versvishandel Jan van As BV

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.