Activiteiten

Russell Advocaten organiseert geregeld activiteiten om cliënten en relaties up-to-date te houden. Lees hier ons laatste nieuws en komende activiteiten.

Lees meer

Activiteiten

Internationale bijeenkomst Kunst en Recht, woensdag 5 juni 2019

Publicatiedatum: 9 mei 2019

Russell Advocaten, al decennia lang toonaangevend op het rechtsgebied “Kunst en Recht”, is lid van de wereldwijde organisatie van professionals in de kunstwereld PAIAM, wiens leden allen diensten verlenen aan de internationale kunstwereld en -markt.

Russell Advocaten organiseert in samenwerking met PAIAM een internationale bijeenkomst op woensdag 5 juni 2019 om 15.30 op haar kantoor aan de Antonio Vivaldistraat 6 – 1083 HP Amsterdam over de volgende onderwerpen:

  1. “Verordening van het Europees Parlement en de Raad betreffende het binnenbrengen en de invoer van cultuurgoederen” door mr. Paul Russell (senior partner Russell Advocaten en oud-lid van de Eerste Kamer der Staten-Generaal)
     
  2. “Richtlijn inzake de voorkoming van het gebruik van het financiële stelsel voor het witwassen van geld of terrorismefinanciering” door mr Craig Davies (corporate partner bij Rawlinson & Hunter in London)
     
  3. “Artificial Intelligence” door Duco Wildeboer (Deloitte)

U bent vanaf 15.00 uur welkom, de presentaties beginnen om 15.30 uur en rond 17.30 uur zal een uitgebreide netwerk borrel worden georganiseerd. Om 19.00 uur wordt het evenement afgesloten.

U wordt verzocht zich vóór 24 mei 2019 via het online aanmeldformulier aan te melden. U ontvangt van ons een bevestiging van uw aanmelding. Na overleg en goedkeuring kunt u een introducé meebrengen.

Voor vragen kunt u zich richten tot mr. Paul Russell (paul.russell@russell.nl).

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.