Activiteiten

Russell Advocaten organiseert geregeld activiteiten om cliënten en relaties up-to-date te houden. Lees hier ons laatste nieuws en komende activiteiten.

Lees meer

Activiteiten

17 april 2018: Seminar Nieuwe Privacywetgeving (AVG)

Publicatiedatum: 22 maart 2018

Russell Advocaten organiseert op dinsdag 17 april 2018 een seminar waar wij u willen informeren over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wat betekent de AVG voor ondernemers?

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. Deze Europese privacywet bevat de regels voor het (automatisch) verwerken van persoonsgegevens. Wat verandert er door de AVG voor u als ondernemer én werkgever? Wat zijn persoonsgegevens en wanneer is er sprake van de verwerking van persoonsgegevens? Waaraan moet u voldoen en wat zijn de sancties als u zich niet aan de regels houdt?

Sprekers:

mr. drs. Reinier Russell is advocaat en mediator. Hij adviseert en procedeert op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoed, arbeidsrecht en is een ervaren boardroom counselor. De laatste 15 jaar is hij tevens managing partner van Russell Advocaten.

mr. Jan Dop is als advocaat-partner verbonden aan Russell Advocaten. Hij is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Jan staat ondernemers juridisch bij in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Ook schrijft hij geregeld voor juridische tijdschriften.

Programma

Datum: Dinsdag 17 april 2018
Tijd: 12:00 – Registratie, koffie / thee / lunch
12:30 – Seminar
13:30 – Vragen en discussie
13:30 – Sluiting
Locatie: Russell Advocaten
Reimersbeek 2
1082 AG Amsterdam

 

Nu aanmelden!

 

Meer informatie

Wilt u nu al meer weten over het onderwerp van het seminar? Kijk dan op onze website voor informatie over de nieuwe privacywetgeving.
Heeft u vragen stuur een e-mail sturen naar workshop@russell.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.