Activiteiten

Russell Advocaten organiseert geregeld activiteiten om cliënten en relaties up-to-date te houden. Lees hier ons laatste nieuws en komende activiteiten.

Lees meer

Activiteiten

Donderdag 10 juni 2010: STEP In-housedag

Publicatiedatum: 10 juni 2010

Russell Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam met een sterke focus op het ondernemingsrecht. Door onze overzichtelijke omvang bieden wij onze cliënten persoonlijke aandacht en onze medewerkers een informele werksfeer. Juridisch talent heeft bij ons alle kans te groeien. Je krijgt meteen je eigen zaken, waar je samen met een ervaren advocaat aan werkt. Zo leer je de finesses van het vak. Binnen ons kantoor, een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend opleidingsinstituut, is er veel aandacht voor juridische cursussen, vaardigheidstrainingen en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij zien hoe wij ons vak uitoefenen? Schrijf je dan in via www.stepweb.nl en kom naar onze STEP In-housedag op donderdag 10 juni 2010.

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.