Activiteiten

Russell Advocaten organiseert geregeld activiteiten om cliënten en relaties up-to-date te houden. Lees hier ons laatste nieuws en komende activiteiten.

Lees meer

Activiteiten

24 september 2013: Lezing "Social media in the workplace - Do you have your staff under control?"

Publicatiedatum: 24 september 2013

Op 24 september 2013 zullen mr. drs. Reinier W.L. Russell en mr. Jan Dop een lezing houden tijdens het vaktechnische congres van de Professional Accountants in Europe (circa 500 in Nederland woonachtig en werkzame leden van de diverse Britse accountantsinstituten en -organisaties) dat wordt gehouden in het hotel Holiday Inn Amsterdam.

Het onderwerp is "Social media in the workplace - Do you have your staff under control?"

Het (legitieme) gebruik van social media door medewerkers van een bedrijf, zowel privé als zakelijk, levert een potentieel gevaar op voor het bedrijf of het merk. Bestaande regelingen in arbeidscontracten zijn niet toereikend voor de bescherming van het bedrijf of het merk. Wat kunnen werkgevers doen om zich te beschermen tegen het gebruik van social media door de eigen medewerkers?

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.