Activiteiten

Russell Advocaten organiseert geregeld activiteiten om cliënten en relaties up-to-date te houden. Lees hier ons laatste nieuws en komende activiteiten.

Lees meer

Activiteiten

2010: Open inschrijvingscursus Arbeidsovereenkomstenrecht en Ontslagrecht

Publicatiedatum: 1 januari 2010

Wij organiseren regelmatig open inschrijvingscursussen Arbeidsovereenkomstenrecht en Ontslagrecht voor iedereen die zich binnen een onderneming uitvoerend bezighoudt met het arbeidsrecht.

De cursus bestaat uit twee delen:
Het eerste gedeelte, arbeidsovereenkomstenrecht, betreft onder meer de rechten en plichten van partijen bij de arbeidsovereenkomst, waaronder het concurrentiebeding, de zorgplicht van de werkgever en andere actuele onderwerpen;

Het tweede gedeelte, ontslagrecht, gaat in op de diverse manieren  waarop een arbeidsovereenkomst beëindigd kan worden, waarbij tevens de beëindigingsovereenkomst, het ontslag van een zieke werknemer en de actuele ontwikkelingen op het gebied van ontslagrecht aan de orde komen.

De cursus wordt gegeven door twee van onze arbeidsrechtadvocaten. Aan de hand van cursusmateriaal en praktijkvoorbeelden geven zij de deelnemers een helder en bondig overzicht van het arbeidsovereenkomstenrecht en het ontslagrecht. De inhoud van de cursus wordt zoveel mogelijk op de vragen van de deelnemers afgestemd.

Datum: Op aanvraag
Locatie: Reimersbeek 2, 1082 AG Amsterdam
Tijd: 15.00 - 18.00 uur

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen.

Individuele cursus voor uw onderneming
Wij geven de bovenstaande cursus ook in-house aan individuele ondernemingen. Deze cursus 'op maat' bestaat uit twee delen van 3 uur en kan desgewenst op één dag of op twee aparte dagen plaatsvinden.

Inlichtingen
Voor vragen of verdere inlichtingen kunt u contact opnemen via 020- 301 55 55 / cursus@russell.nl).

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.