Activiteiten

Russell Advocaten organiseert geregeld activiteiten om cliënten en relaties up-to-date te houden. Lees hier ons laatste nieuws en komende activiteiten.

Lees meer

Activiteiten

2010: In Company Seminar

Publicatiedatum: 1 januari 2010

Op het terrein van het BV-recht staan grote veranderingen op stapel. Momenteel wordt door de Staten-Generaal het Wetsvoorstel vereenvoudiging en flexibilisering BV-recht (flex-BV) behandeld. Dit wetsvoorstel gaat ingrijpende gevolgen hebben voor de structuur van de besloten vennootschap en is van groot belang voor iedereen die als bestuurder, aandeelhouder of contractspartij op regelmatige basis met een BV te maken heeft.

Graag organiseert Russell Advocaten voor u een in company seminar in aansluiting op de op donderdag 25 oktober 2007 door ons georganiseerde seminar Nieuw BV-Recht in samenwerking met notariskantoor Sterel c.s. Alle onderwerpen die, met het oog op het Wetsvoorstel, van belang zijn voor u als ondernemer, bestuurder of aandeelhouder, zullen tijdens de in company seminar aan bod komen. Onder andere zijn dit:

  • meer mogelijkheden voor ondernemers om de inrichting van een vennootschap tailor made te maken
  • de afschaffing van het minimumkapitaal
  • de afschaffing van de blokkeringsregeling voor overdracht van aandelen
  • nieuwe regels voor het doen van (dividend)uitkeringen door de vennootschap, met
  • nieuwe aansprakelijkheidsregels voor bestuurders en aandeelhouders.

Verdiepingssessie
Het plenaire gedeelte van de seminar kan desgewenst uitgebreid worden met een aansluitende verdiepingssessie, waarin een casus zal worden behandeld en tevens de mogelijkheid bestaat tot het verkrijgen van antwoorden op prangende vragen.

Inlichtingen
Voor vragen of verdere inlichtingen kunt u contact opnemen via 020- 301 55 55 / cursus@russell.nl).
 

 

 

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.