Activiteiten

Russell Advocaten organiseert geregeld activiteiten om cliënten en relaties up-to-date te houden. Lees hier ons laatste nieuws en komende activiteiten.

Lees meer

Activiteiten

12 februari 2019: Seminar omgangsvormen op de werkvloer. Wat moet je anno 2019 als werkgever regelen

Publicatiedatum: 13 december 2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer - denk bijvoorbeeld aan pesten, (seksuele) intimidatie - leidt tot een onveilige bedrijfscultuur. Het gaat ten koste van het werkplezier en in vergaande situaties betaalt u als werkgever uiteindelijk de rekening. Welke arbeidsregels helpen om tot een veilige cultuur te komen? Hoe voorkom je reputatieschade? Daarom organiseert Russell Advocaten in samenwerking met Henneman Strategies op 12 februari (Nederlandstalig) van 15.30 – 18.00 uur en 5 maart 2019 (Engelstalig) van 11.30 uur – 14.00 uur een interactieve bijeenkomst waarin u informatie krijgt over bedrijfscultuur en arbeidsrecht.

Wat is ongewenst gedrag? Hoe herken je het en is het te voorkomen?  Welke gedragsregels kunt u opnemen in een arbeidsovereenkomst en/of het personeelsreglement? Is uw klachtenprocedure up-to-date en biedt deze een zorgvuldige afhandeling van klachten? Kan je een gewenste bedrijfscultuur verankeren onder medewerkers? Hoe handel je in #MeToo kwesties en hoe ga je om met eventuele publiciteit? 

Vragen die tijdens deze bijeenkomst door een advocaat en een communicatie- en reputatiedeskundige besproken zullen worden.

Locatie: Russell Advocaten, Reimersbeek 2, Amsterdam

Schrijf u in via deze link.

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen?

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Of volg ons op LinkedIn

Bel mij

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Onderstaande gegevens verwerken wij met uw toestemming, u kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Lees ook onze privacyverklaring.